Adresseendring

Kategorier:

Da det fortsatt var litt tid til overtagelse av nyboligen, bestemte jeg meg for å utforske hvor enkelt, eller vanskelig, det var å melde adresseendring på nett. Og til min store overraskelse gikk det som en varm kniv gjennom smør.

Begynte på Posten. For at ikke hvermansen skal kunne sende min post til Yttre Trillebårness eller Spjelkavik, må man logge inn for å endre adresse. Dette kunne gjøres ved hjelp av en av tre metoder. Den jeg valgte involverte skattekortet for 2008. Og det lå rett ved siden av meg, så enklere enn det kan det ikke bli.

Mitt valg førte meg til Norge.no. Her måtte jeg registrere meg som bruker, og fikk dermed min egen id som jeg kan bruke ved innlogging på offentlige tjenester. Kjekt.

Etter at jeg fikk registrert meg, ble jeg sendt tilbake til Postens sider. Der fikk jeg enkelt og greit endret til den nye adressen for alle i husholdningen. Videre fikk jeg sendt melding til noen foreninger og magasiner som jeg abbonerer på om nevnte adresseendring. Akkurat her skulle jeg ønske utvalget av foreninger, bedrifter og slikt hadde vært større. Må nok sende noe papir-adresseendringer også.

Og så kom jeg til folkeregistrert. Med nevnte skattekort i hendene var det heller ikke her noe problem å endre adresse. For hele familien.

I bunn og grunn kjapt gjort mens man går og venter på overtakelse av nyboligen.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Adresseendring.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/129

Skriv en kommentar