Dag 5 etter overtagelse...

Kategorier:

paint-brush.gif... og vi maler fortsatt. Det er mye som skal males i et stort rekkehus. Mange vegger og mange tak. Og enda flere kriker og kroker. Men heldigvis er det bare maling som skal ferdigstilles før vi kan flytte inn og ikke noen store strukturelle endringer på vegger og tak.

Nå har vi altså malt i fire dager. Det blir noen strøk med maling. Tro meg!
Vi er kommet såpass langt i prosessen at jeg vil si vi ligger foran skjema. Og skjema sier vi starter på selve flyttingen neste helg. Så fremst det ikke dukker opp noen uforutsette ting i dag, vil vi fra i morgen bare ha soverommene og litt tapetisering i stuen igjen før vi kan begynne å flytte alt vårt jordslige gods til nyhuset.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Dag 5 etter overtagelse....

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/130

Skriv en kommentar