Nye innlegg i Sport

Det har ikke blitt skrevet mye på disse sidene i år. I alle fall ikke om TIL. Og det er kanskje like greit med tanke på hvordan de endte på tabellen i år. Tidligere år har jeg jevnlig uttalt meg om TILs resultater i ligaen og fokus har stort sett vært kampen om overlevelse i den øverste divisjon. Håper jeg med dette innlegget ikke jinxer neste års tippeliga for Tromsøs stolthet.

Etter at Steinar Nilsen dra til Brann og TIL klarte å hente tilbake en annen storhet, Per Mathias Høgmo, har forventningen til neste års tippeliga ikke blitt mindre i ishavsbyen.
Økonomi er en konstant utfordring for små klubber som TIL, men med et forventet salg av stopperkjempen Tore Reginussen, kan også denne biten falle på plass. Såpass at man ikke trenger å selge andre spillere. Og når kjemper som Sigurd Rushfeldt og Sead Ramovic blir værende i Tromsø, da er det berettiget å ha høye forventninger til neste års tippeligaspill.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

I min ungdom var det fotball som gjaldt. Springe hodeløst etter en lærkule og knalle til den med all kraft når den kom nært nok. Var kula i lufta, tok man sats og stanget den med hodet som best man kunne. Dette var idretten over alle idretter. Man trente jevnlig, hadde god kondisjon og brydde seg fint lite om annen sport.

Nå skal ikke jeg si at Curling ikke krever god kondisjon og mengder med fysisk trening, men når jeg seg våre gutter på TV, slår det meg at dette er noe jeg kunne drevet med i dag. Det krever naturligvis litt fysisk fostring for å holde konsentrasjon oppe i cirka 140 minutter, men bortsett fra det tror jeg denne sporten er noe for meg. Mindre hodeløs, eller kanskje mer tankekrevende, enn fotball og fullstendig fri for løping.

Problemet mitt er naturligvis treningsmuligheter. Ikke bare mangler man ishall i Tromsø, men også en Curlingklubb. Mener å huske at det ble opprettet en klubb etter suksessen i Salt Lake City, men statusen til denne er, for meg i alle fall, ukjent. Når har Norges Curlingforbund en liten veiviser for hvordan man kan starte en klubb, men som tidligere nevnt, en viktig faktor, treningshall, eksisterer ikke i det høye nord. Men om det skulle skje, er kanskje jeg å se på TV rundt disse tider i 2018. Da er det nemlig OL i Nordens Paris Kanskje.

I går fikk vi dæng av Canada, men i dag ser det adskillig lysere ut. Vertslandet får en oppvisning i god curling av våre gutter.

| | Kommentarer (2) | TrackBacks (0)