Den store husdagen

Kategorier:

I dag er den store husdagen hos oss. Det vil si; I dag overtar vi ansvaret for vår nye bolig! Klokken 14 er overtagelsen og klokken 15 begynner arbeidet med å male tak og vegger. Heldigvis er det bare småting som skal gjøres før selve flyttingen tar til iløpet av de to nærmeste ukene.

Vi har bodd i vår nåværende leilighet i snart seks år. I løpet av den tiden har familien økt fra to til fire individer. En tilvekst representert ved to fantastiske jenter. Og disse jentene har med sine leker og slikt samt aktiviteter etterhvert begynt å ta opp mer gulvplass i leiligheten. Dette kompinert med et ønske om lettere tilgang til uteareal, et soverom hver til jentene og større lagringsplass gjorde at vi kjøpte et rekkehus i nabolaget. For i dette nabolaget ønsker vi å bo. Det er sentralt. Nært Langnes handelspark og har gode bussforbindelser til øst og til vest. Rolig. Tiltross for sentral beligenhet er det lite trafikk her vi bor. De som kjører i gaten er de som bor der. Vi blir også boende nært barnehagen jentene går i samt barne- og ungdomsskolen de etterhvert skal begynne på.

Den største forskjellen for oss er at vi flytter fra 80 kvadrattmeter på en flate til 140 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Blir med andre ord adskillig mer trappegåing i hverdagen enn det er i dag, men det er en helsemessig bra pris å betale for mer tumleplass. Sies det.
Og ikke minst; garasje! Vi får GARASJE! Mang en kald, kald, vintermorgen har jeg sendt onde tanker til de i vårt nåværende borettslag som stemte mot byging av garasjer. Det er knekt mange isskraper og yttret en mengde ukemsord. Det har vært hett i toppetasjen mens isen sakte men sikkert har gitt tapt for rå makt og hard plast. Såpass hett at isen strengt tatt burde ha smeltet ved mitt blotte nærvær.

Nå gleder vi oss stort til å overta boligen. Vi får mye plass som vi sikkert kommer til å bruke uker på å fylle opp med ting man strengt tatt ikke trenger.

Spennende tid, dette.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Den store husdagen.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/128

Skriv en kommentar