Mer fotball

Kategorier:

Da har TILspilt nok en kamp i Tippeligaen og nok en gang tapt. Nok en gang null scorede mål for TIL og to for gjestene, Ham-Kam. Kampen ble spilt på hjemme Alfheim. En gang en fryktet bane hvor TIL ikke tapte, nå en arena hvor oppmøte gir tre poeng.

Resultatet står ikke helt i stil med kampen. TIL fikk ikke ett straffe TIL skulle ha hatt, Ham-Kam fikk ett de ikke skulle hatt. Hadde TIL hatt litt bedre uttelling, hadde kampen endt med hjemmeseier.
TIL er gode. De klarer bare ikke å omsette sjangser i mål. Tidvis vises det hva som bor i dette laget og fire tap på årets fire første kamper er etter min mening ikke en krise. Tidligere nevnt at smerteterskelen gikk ved fem, seks tap, men er villig til å skyve den grensen litt framfor meg. Det er ikke tvil om at tap på tap på tap virker inn på spillerene og organisasjonen rundt, men denne gangen sitter det suprasnippialt, eller i topplokket som noen sier. Mulig det er trenerens oppgave å sørge for at psyken er finstemt, men jeg håper at TIL-spillerene klarer å nullstille seg selv, ta neste kamp som den viktigste og glemme resultatene hittil i år. For da blir det festfotball og da vil TIL vise at starten på årets serie bare er en liten glipp og intet annet. Det er tross alt bare åtte poeng opp til serieleder(!) Stabækk Fotball.

Og neste mulighet for årets første poeng er onsdag hjemme mot Odd-Grenland. Tre sikkre hjemmepoeng det der!

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Mer fotball.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/76

Skriv en kommentar