Ingen krise...

Ingen krise. En mantra for meg om dagen. TIL har gått skikkelig på trynet i starten av årets sesong. Sist bortetap mot serieleder! Sandefjord Fotball. En relativt stor overraskelse for undertegnede. Både nevnte lags status som serieleder og TILs tap mot disse. Sandefjord er strengt tatt et lag som skal slås og på slutten av sesongen sendes tilbake til hvor de kom fra.

Nå har TIL tapt tre kamper på rad. Årets tre første kamper. Og de har vel strengt tatt ikke imponert eller vist et snev av spill som har overbevist noen. Men til tross for dette er jeg optimist. Kan ikke annet om man skal holde med TIL. Tre kamper, null poeng og fortsatt tro på at dette blir en spennende og underholdende sesong.

Et spilleselskap som blant annet tilbyr spill på norske fotballkamper har også gjort det mullig å spille på hvilken trener som først får fyken i årets serie. Og overraskelsen er ikke stor når man leser på Tekst-TV at Normark gir lavest odds. Jeg tror ikke han blir sparket. Selv ikke om TIL også skulle tape de neste to, tre kampene.

Har god tro på laget og treneren.

Er optimist som nevnt.

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Fotball | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/74

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)Kort fortalt

TIL fortsetter der de begynte. Denne gangen med tap mot Sandefjord!!!

Navigering
Søk