Ting på stell i TIL

TIL har gått på trynet. Kampen i Molde er knapt fordøyd før Gutan går på en smell hjemme mot Stabækk. Ikke til å tro!
Den dårligste starten på en sesong i øverste divisjon er et faktum. Ett i rett mål, fire i feil gir totalt null poeng etter to kamper. Triste greier. Men når det er sagt, tror og håper jeg at ledelsen på Alfheim avfeier dette som tilfeldigheter. For det bor mer i årets lag enn hva starten på sesongen tilsier og l agets nye trener sitter forhåpentligvis trygt i sjefstolen enda en stund. Hadde vært dumt å få panikk nå med sparking av trener som resultat.

Men nå har TIL fått en forsterkning som mest sannsynlig vil føre til at suksessoppstillingen 4-3-3 står for fall i Tromsø. Sigurd har valgt etter hjertet og kommer hjem til Tromsø igjen etter 10 år i eksil. Dette blir moro!

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Fotball | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/73

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

Dårlig start på sesongen, men nå ser alt så mye bedre ut

Navigering
Søk