Dagen derpå (tretti pluss)

Kategorier:

Da var det overstått. Kanskje det er alderens påvikrning av hukommelsen som gjør at dette innlegget kommer en dag for sent. Man har lagt 1 til sin alder og samlet blir det 31 år. Føler meg fortsatt som ung og viril, men har nå havnet i kategorien 30+. Det rokker litt ved ungdomsfølelsen.

Men det beste ved å fylle år er jo tross alt gavene og i år var ett godt år i så måte. Det som jeg ble mest glad for var en liten papirlapp fra samboer og datter. Takker så mye for de fine ordene. Etter det kommer en litt mindre lapp hvor det står Festivalpass. Nærmere bestemt festivalpass til årets Bukta festival. Det blir en fin fin helg i slutten av juli...

| | Kommentarer (3) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Dagen derpå (tretti pluss).

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/75

3 Kommentarer

Grattis! Da ses vi sikkert på Bukta også :)

Gratulerer med dagen. Bursdager er herlige - de betyr at du fremdeles er i live!

Takker, takker!

Og om lykken står meg bi, er jeg i live i hvertfall til 23. juli! Og aller helst mye, mye lengre!

Skriv en kommentar