Ingen krise...

Kategorier:

Ingen krise. En mantra for meg om dagen. TIL har gått skikkelig på trynet i starten av årets sesong. Sist bortetap mot serieleder! Sandefjord Fotball. En relativt stor overraskelse for undertegnede. Både nevnte lags status som serieleder og TILs tap mot disse. Sandefjord er strengt tatt et lag som skal slås og på slutten av sesongen sendes tilbake til hvor de kom fra.

Nå har TIL tapt tre kamper på rad. Årets tre første kamper. Og de har vel strengt tatt ikke imponert eller vist et snev av spill som har overbevist noen. Men til tross for dette er jeg optimist. Kan ikke annet om man skal holde med TIL. Tre kamper, null poeng og fortsatt tro på at dette blir en spennende og underholdende sesong.

Et spilleselskap som blant annet tilbyr spill på norske fotballkamper har også gjort det mullig å spille på hvilken trener som først får fyken i årets serie. Og overraskelsen er ikke stor når man leser på Tekst-TV at Normark gir lavest odds. Jeg tror ikke han blir sparket. Selv ikke om TIL også skulle tape de neste to, tre kampene.

Har god tro på laget og treneren.

Er optimist som nevnt.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Ingen krise....

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/74

Skriv en kommentar