Ting på stell i TIL

Kategorier:

TIL har gått på trynet. Kampen i Molde er knapt fordøyd før Gutan går på en smell hjemme mot Stabækk. Ikke til å tro!
Den dårligste starten på en sesong i øverste divisjon er et faktum. Ett i rett mål, fire i feil gir totalt null poeng etter to kamper. Triste greier. Men når det er sagt, tror og håper jeg at ledelsen på Alfheim avfeier dette som tilfeldigheter. For det bor mer i årets lag enn hva starten på sesongen tilsier og l agets nye trener sitter forhåpentligvis trygt i sjefstolen enda en stund. Hadde vært dumt å få panikk nå med sparking av trener som resultat.

Men nå har TIL fått en forsterkning som mest sannsynlig vil føre til at suksessoppstillingen 4-3-3 står for fall i Tromsø. Sigurd har valgt etter hjertet og kommer hjem til Tromsø igjen etter 10 år i eksil. Dette blir moro!

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Ting på stell i TIL.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/73

Skriv en kommentar