Sannheten. Men hvem sin?

Kategorier:

Noe svulstig tittel og noe tynt innlegg...

Det er ikke å legge under en stol at kampen mellom TIL og MFK på søndag innehold litt mer spenning og action enn det fotballkamper bør gjøre. Slik tilleggsunderholdning bli da vanligvis kommentert flittig av kommentatorer både på TV og i andre medier, og denne gangen er det TV2s kommentatorer som har vært litt for flittige. Så flittige at de har havnet i unåde hos TIL.

Leser i Dagbladet at TV2s ekspertkommentator Frode Olsen sier TILs oppførel under den noe skandaløse kampen for OJ Simpson-aktig. Han mener TIL forsøker å, ikke bortforklare, men endre hva som skjedde, i ettertid.

Og det TIL forsøker å endre er ifølge Frode Olsen det han har oppfattet via TV-skjermen. Disse bildene taler for seg selv, sier han. Videre sier mannen at de uttalelser han har kommet med bare er hans forsøk på å gi et oppriktig bilde av det som skjedde. Altså er det Frode som vet hva som skjedde, i hvilken rekkefølge og av hvilken årsak. Sannheten.

Hva som egentlig skjedde på banen minuttene etter TILs redusering, tror jeg det vil være vanskelig å få den fulle og hele oversikten over. Man ser ben og armer i fri utfoldelse, noen kropper som ruller rundt på gressmatten og en dommer som ikke helt vet hvor han er eller bør være.

Hva er så poenget med dette innlegget? Vel, ikke stort. Ble bare litt irritert da jeg leste at Frode Olsen sin versjon av hva som skjedde var den som TIL måtte forholde seg til. Frode anklaget Ole-Martin Årst for å ha slått/slått etter Stian Ohr i forkant av Hestads dytt på TILs kaptein, mens Årst hevder han bare beskyttet seg mot våryre og hissige moldensere.

Så hvem sin sannhet er det som ikke er sann?

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Sannheten. Men hvem sin?.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/72

Skriv en kommentar