Dagen derpå...

Kategorier:

Da har jeg hatt to dager på meg til å fordøye TILs første kamp i årets Tippeliga. En kamp som ble spilt borte, i Molde, hvor TIL tradisjonelt sett ikke har gjort det så bra opp gjennom årene.

TIL har fått en ny trener som jeg har tro på. Et mannskap som kanskje ikke vil kjempe om gull-medaljer til høsten, men som er i stand til å spille fin, underholdene og god fotball. De siste fem årene har første kamp i serien alltid endt med poeng - og oftere tre enn ett. Var naturligvis optimistisk forut for kampen. Ren plankekjøring var min teori. Dessverre ville ikke MFK det slik. TIL gikk på en smell, på flere måter, og må finne seg i å ligge siste på tabellen. Greit å gjøre seg ferdig med den delen av tabellen på starten og ikke på slutten av sesongen.

TIL har en meget god spiss som scorer i bøtter og spann. Nå ser det ut til at Ole-Martin Årst kan få en meget habil makker i TILs angrep - Sigurd Rushfeldt. Mannen er fristilt av sin klubb Austria Wien fra sommeren og kan nå begynne å forhandle med hvem pokker han vil om sin fotballframtid. Lokalavisene [1, 2] er optimistisk med tanke på hans retur til Tromsø. Mange i TIL-apparatet også. Og det smitter selvfølgelig over på meg. Normark forsøkte i vinter å introdusere 4-4-2 formasjon i TIL uten særlig hell. Om Sigurd returnerer til Tromsø, regner jeg med at det vil bli gjort ett nytt forsøk på den gode gamle lagoppstillingen. Og det igjen vil bety mange mål i TIL favør.

Fine ting!

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Dagen derpå....

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/71

Skriv en kommentar