Gnien?

Kategorier:

Jeg er T.I.L-supporter. En litt dårlig en sådan da jeg ikke har vært på en hjemmekamp på en gooooood stund. Sånn cirka 3 år. Men jeg betaler mitt medlemsskap, leser alt jeg kommer over av stoff om Gutan og hører på deres kamper, både hjemme og borte, på lokalradioen.
Men i år tenkte jeg at det skulle bli andre boller. Jeg avtalte med en kompis at hjemmekampen mot V.I.F skulle oppleves live. En god anledning å endre på min passive supportertilværelse. Men da jeg under jakt på billett oppdaget at prisen hadde steget til 210 kroner, ble jeg med ett passiv igjen.

Må tygge litt på den. 210 kroner er etter min mening en litt stiv pris for en fotballkamp i norsk toppliga. Når jeg kommer over det første sjokket regner jeg med at jeg kommer til å bestille billett til neste hjemmekamp. Det Nord-Norske derbyet mot Bodø/Glimt. Og sikkert en del andre hjemmekamper også etterhvert. Men jeg kommer til å sile og kun velge de kampene med de mest attraktive motstanderne.

| | Kommentarer (2) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Gnien?.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/37

2 Kommentarer

Med det resultatet håper jeg at du ikke dro? Vent heller på noen sikre seiere, du. Sånn som ting ser ut i dag, kan det bli for eksempel når mitt lag, Rosenborg, kommer oppover ...

Det er forresten noe rart med tittelen på denne siden.

Nei, jeg dro ikke. Valgte radio og klargjøring av våre sykler framfor kampen.

Og du har rett. Det er noe rart med siden. MT liker visst ikke at feltet sammendrag inneholder htmlkode.

Men nå skal det være fikset. Takker.

Skriv en kommentar