Sjølsladring....

Kategorier:

...eller selvangivelse. Den er i alle fall kontrollert, redigert, signert og nesten prekivert. Skulle egentlig tradisjon tro brukt den nettbaserte tjenesten - enkelt, raskt og effektivt - men siden jeg uansett må ta turen til fogden og levere vedlegg, kan jeg likegodt levere alt samtidig. Litt nostalgi og litt tid til overs.

Jeg er med andre ord klar for å la skattekontorets tallknuseres saumfare min økonomi og forhåpentligvis komme med en oppløftende dom om noen måneder. Faktisk ikke i siste liten - noe som må sies å være uvanlig når det gjelder meg. Og i grunn en positiv overraskelse.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Sjølsladring.....

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/36

Skriv en kommentar