Tretti

Kategorier:

Jepp. Da var tyveårene unnagjort. En periode som gav store endringer i forstatt unge Myrvolls liv. Om de neste ti inneholder like mange positive endringer og utfordringer, ser framtiden lystig og morsom ut. Og noe sier meg at det vil det.
Dagen har blitt feiret som seg hør og bør med familie, venner, kaker og kaffe. Og dugelig med digg. Fått alt man kan ønske seg bortstett fra en T.I.L seier mot Brann. Men når sant skal sies, kampen tatt i betraktning, et poeng er så godt som en seier.

| | Kommentarer (4) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Tretti.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/35

4 Kommentarer

Grattis med dagen som var. Jeg ville jo normalt kommet med noen trøstende ord, men når man runder 30 er det ingen vei tilbake og alt håp er ute ;-)

gratulerer så mye! jeg har heldigvis enda litt over et år igjen før mitt liv er over :)

Gratulerer så mye! Velkommen inn i de voksnes rekker!

Takker og bukker. Allerede kjent at knærne begynner å melde fra om overgangen til de voksnes rekker. Før begynne søke på nettet etter reservedeler. Eventuelt restaurere de jeg har slitt på i over tredve år...

Skriv en kommentar