Første hjemmeseier

Kategorier:

Da er tippeligaen endelig i gang. T.I.L klarte et poeng borte mot Odd-Grenland i første runde. Kunne minne litt poengtyveri, men jeg sier som Alfred sa til Lina om deres giftemål i Emil fra Lønneberget : Det driter vi i!

Dagens kamp var noe annet. Hjemmekamp mot Ham-Kam. En kamp Gutan tapte 0-3 forrige sesong. De ble rett og slett kjempet sønder og sammen, så i år var planen å ta igjen med samme mynt. Dessverre fikk jeg ikke sett kampen da jeg lå og sov... Nattevakter i helg og fotballsesong? Fysjom! Neste år skal ledelsen ta hensyn til terminoppsettet før noen turnusen godkjenes av meg!
De rapporter ([1] og [2]) jeg har lest tyder på at Gutan klarte å gjennomføre planen sin. Mange sjanser, godt og hardt spill, men dessverre bare et mål. Men det holdt til tre poeng og da er vi fornøyde.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Første hjemmeseier.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/34

Skriv en kommentar