Tap!

Kategorier:

Da har T.I.L hatt sitt første tap for sesongen. En kamp hvor forhåndstippet mitt ville vært helgardering. V.I.F har store ting på gang og vil kjempe om gullet sammen med trønderne, Brann og - la oss håpe - T.I.L. Jeg var ikke på kampen som tidligere nevnt, men slik jeg fikk den presentert live via lokalradioen og de referat jeg har lest etter kampslutt, tyder det på at poengdeling ikke hadde vært urettferdig. Med for all del - tre poeng til bortelaget var vel egentlig ikke noe tyveri det heller.

Men som Lasse kommenterer overnenvte innlegg : T.I.L vil vinne noen hjemmekamper også.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Tap!.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/38

Skriv en kommentar