Nytt år, nye muligheter

Kategorier:

Da skriver vi 2009. Et år som vil bringe store endringer for vår familie, stort som smått. Både jeg og Mariann setter oss på skolebenken igjen. Linnea skal begynne på skole til høsten og Amanda vil da bli alene i barnehagen.

Mariann og jeg vil altså fra mandag 12.januar atter en gang tre inn i studetenes rekker, riktig nok deltid for Mariann sin del. Hun tar fatt på et kurs som omhandler veiledning til studenter / kollegaer. Kurset går over et semester ved HITOS uit.
Selv skal jeg begynne på videreutdanningen innen anestesi ved samme institusjon. Dette er et fulltidsstudie over 18 måneder. Videreutdanning innen sykepleie ved uit, spør du? All høyere offentlig utdanning i Tromsø er nå underlagt uit.

Mer spenning knytter deg seg til Linneas debut til høsten i det offentlige skoleverket. Må innrømme at tiltroen, på generelt grunnlag, til både undervisning og SFO i barneskolen ikke er den største. Kan ikke rettferdiggjøre et slikt utsagn, men når det gjelder hverdagen til de små håpefulle, er jeg i utgangspunktet skeptisk, men åpen og positiv til å endre mening.
Vi får se. Det er tross alt åtte måneder til vi starter å slite på de nervene hos undertegnede.

Når det gjelder Amanda er jeg spent på hvordan det skal gå. Søstrene er sterkt knyttet sammen og søker til hverandre for moro, trøst og ugagn. Storesøster er fin-fin å ha i barnehagen når lillesøster ikke er helt enig med mamma og pappa om hvordan dagen skal starte eller hvor den skal tilbringes. Det går liksom litt lettere når også søster er rammet av urimelige foreldre og deres trang til kontroll og diktatorstyre,
Regner dog med at også i dette tilfellet vil man bli overrasket hvor greit ting egentlig går. Man forventer og forbereder seg på nesten alt mellom himmel og jord, og den ene tingen man glemmer å forberede seg på er ofte det som skjer; det går greit!

| | Kommentarer (1) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Nytt år, nye muligheter.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/144

1 Kommentarer

Hei Tommy.
Snubla over deg her æ satt å surfa litt på nettet, og va jo da selvfølgelig nødt til å se mæ litt om her på bloggen din. Koselig :)
No e det lenge siden sist, ser jo ut ifra det du skriv at du har det bra. Lykke tell med videreutdanninga og gratulere med ny adresse ;)

Skriv en kommentar