TIL-VIF

Kategorier:

Da er andre runde av årets Tippeliga ferdigspillt, og TIL har gjort det veldig bra. Spillemessig har de dominert i sine to kamper. At det ble bare et poeng på Åråsen forrige helg, skal LSK være mest glad for.
Og i dag ble VIF slått 2-0 på Alfheim.

Ting lover godt foran resten av årets sesong. Laget har fått solide forsterkninger i alle ledd. Tommy Knarvik har utvilsomt mye å tilføre midtbanen til TIL og Mika Koppinen rydder opp i kjent stil i forsvaret.
Steinar Nilsen har fått satt sitt preg på laget over tid og fått laget til å spille - ja nettopp, som et lag. TIL har blitt et mer ballbesittende og spillende lag. De varierer angrepsmønster i mye større grad enn tidligere og forsvarer seg godt.

Jeg gleder meg til forsettelsen.

Ja, en ting til. Satt og så på kampen mellom Stabæk og LSK. Om Stabæk fortsetter resten av årets serie i samme stil som i andre omgang, blir det en tøff kamp om seriemestertittelen.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: TIL-VIF.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/124

Skriv en kommentar