Moroa over for i år

Kategorier:

Dagen derpå og Tippeligaen sesong 2005 er definitivt over. Sier som ekspertene på TV: Laget med flest poeng vant og det fortjent. Dessverre ligger et Nord-Norsk lag på direkte nedrykksplass på bunnen av tabellen. Skal man følge retorikken over er vel det også fortjent, men synd så synd.

TIL, som tross alt ligger mitt hjerte nærmest, har hatt en forrykende høstsesong og endte til slutt på, alt i alt, en hederlig 8. plass. En posisjon som så umulig ut før trenerbytte i månedskitet juli / august. På det tidspunktet var nedrykk og en framtidig tilværelse i 1. divisjon et brennhett tema. Hadde selv ikke den store troen på at Steinar Nilsen skulle klare å snu den negative trenden som laget var kommet i, men tok heldigvis feil. Laget har kun tapt en av de siste elleve kampene! Det viser at det bor mye bra fotball i spillerene som i dag utgjør TIL, og at disse på ny spiller som ett lag. Dette gir håp om neste års sesong, som jeg tror vil ende med TIL på 5. eller 6. plass.

De andre og interessante plassene tror jeg blir som følger: RBK vinner, VIF tar andreplassen mens SK Brann eller FC Lyn vil kjempe om tredjeplassen.

Og opp fra 1. divisjon spretter blant annet FK Bodø/Glimt.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Moroa over for i år.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/61

Skriv en kommentar