Koffert

Kategorier:

Har for tiden gått inn i en stilling som innbefatter en del dokumentarbeid. Et stykke arbeid jeg primært syssler med på jobb. Leser og skriver oppsummerer vel hva jeg gjør på jobb for tiden. De fysiske rammene for dette arbeidet, blant annet ledige rom, er ikke de beste. Hadde det ikke vært for bærbare datamaskiner og trådløst nettverk hadde arbeidet vært komplett umulig, og ikke bare vanskelig, å få gjort.
Men heldigvis er det rom for å enkelte dager jobbe hjemme. Men noe slikt må planlegges litt nøye da jeg har behov for å ha tilgang til alla filene som jeg jobber med. Jeg disponerer tilgang til server på nettet og hadde begynt å se på en løsning på tilgangsproblemet. Og løsning fant jeg. I ett blogginnlegg. Lasse skrev om Min koffert. En i bunn og grunn kjekk løsning for de av oss som ikke disponerer USB-penner (tror jeg snart er den eneste) og har behov for å noen utvalgte filer lett tilgjengelig. Ting tar gjerne litt tid her i gården, men nå har jeg fått min egen koffert på nettet. Kommer til å aktivt bruke denne, så vi får se om tjenesten holder mål og tilfredstiller mine enkle krav.

Løsningnen er gratis, norsk og gir deg som bruker 100 MB til disposisjon, men om behovet er større finnes det også en løsning som koster litt. Denne gir hele 2 GB med lagringskapasitet og daglig backup av filene. Ikke værst!

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Koffert.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/60

Skriv en kommentar