Murphys lov

Kategorier:

Murphys lover er viden kjent. Jeg vil tro at alle på et eller annet tidspunkt har eller vil oppleve situasjoner som står beskrevet i nevnte lovverk. Jeg har vært i flere situasjoner hvor disse lovlinjene har vært brukt. Den siste vil jeg si var i går.

Mens jeg satt og så Norge spille mot Tyskland i en spennende og særdeles viktig Curlingkamp, begynte en merkelig lyd å fylle rommet. En bzzzzene lyd av elektrisk karakter. Tenkte opphavet var en lysdimmer vi tidligere har hatt problemer med og måttet skifte. Reiser meg opp og går i retning av nevnte dimmer. Kaster et blikk mot TVen og ser at Ulrich Kapp gjør seg klar til å sende avgårde en stein. En viktig guardstein for Tyskland er. Fokuserer på nytt på veggen og dimmeren og hører kommentatoren sier noe om at skippen til Tyskland plutselig hadde endret taktikk og endret på den ønskede banen til Ulis stein. Dette var da interessant, tenkte jeg, og lot den bzzzzzende dimmeren ta et skritt nærmere de evige dimmerjaktmarker. Da jeg på ny skiftet fokus og skulle se hva det tyske laget drev på med, forsvant den elektriske bzzzz lyden. Det gjorde forøvrig TV bildet også. Helt svart. Helt vekk. Liketil indikatoren som lyser grønt når TV er tilkoplet strøm ble borte. Ja, ja tenkte nå jeg. Da er i alle fall årsaken til lyden funnet.
Har ikke og kommer ikke til å forsøke gjennoppliving på den gamle og trofaste TVen. Det har på en måte ligget i kortene en tid at den måtte gi plass for en yngre og frekkere modell, men dette var om en stund. Har nettopp kjøpt ny vaskemaskin. Kjøkkenet er delvis demontert og skal pusses opp. Badet likeså. Så om TVen skulle byttes, var det i alle fall ikke nå.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Murphys lov.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/65

Skriv en kommentar