23. Serierunde

Kategorier:

TIL slo gullkandiadat Start 3-1 på hjemmebane. En kamp begge lagene måtte vinne. TIL for å få nedrykksstriden litt på avstand, Start for å være sikker på at gullet fortsatt var innen rekkevidde med tre kamper igjen av årets serie. Tre dødballer og tre mål av Ole Martin Årst - toppscorern i Tippeligaen! Gleden er naturligis stor over disse tre poengene, men andre resultater demper jubelen litt. Tapet til Bodø/Glimt for MFK er et. AAfks seier over LSK et annet. Ikke for at jeg heier på sistnevte, men fordi en sikker dumpekandidat mer eller mindre sikrer TILs eller Glimts fortsatt eksistens i Tippeligaen. Drømmetabellen etter siste serierunde sikrer naturligvis de tre nordligste lagene i Tippeligaen også neste år spill i den øverste divisjonen. For RBKs del tror jeg saken er grei. De vinner de resterende kampene - bortsett fra hjemmekampen i siste serierunde.

En annen ting jeg legger merke til er den forvandligen TIL har vært gjennom etter at Steinar Nilsen overtok som trener i månedskiftet Juli / August. Siden da har til tapt kun en gang i serien, og det borte mot FK Bodø/Glimt den 11.09. Det gir 14 poeng av 24 mulige på 8 kamper. Fram til da hadde de tatt 12 poeng av 45 mulige på 15 kamper. En imponerende forbedring spør du meg. Og jeg skal ikke glemme at laget har kjempet seg til gruppespillet i UEFA-cupen.

Jeg ser positivt på den tøffe innspurten av årest serie - og vet at lagene jeg vil skal berge seg gjør det.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: 23. Serierunde.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/45

Skriv en kommentar