Fantastiske T.I.L

Kategorier:

En sportsbombe spang i går. Våre lokale helter tok turen til Tyrkia og Istanbul for å vise at seiren mot Galatasaray på Alfeim for to uker siden ikke var flaks og elendige baneforhold. Og jamme klarte de å bevise det også! Rett skal være rett - T.I.L sitt mål var offside og kampen hadde nok fått et noe annet bilde og utvikling om linjedommeren hadde hevet flagget. Men vår linjevenn gjorde ikke det og T.I.L vil spill i hvert fall fire europakamper til. Det er ikke dårlig for et lag som sliter på bunnen av Tippeligen.

T.I.L er klar for gruppespillet i europacupen!

Men om Tromsøs befolkning får anledning så se disse kampene uten å reise noen titalls, hundre mil vites ei. Tror ikke det. Hvert fall ikke begge hjemmekampene.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Fantastiske T.I.L.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/44

Skriv en kommentar