Ferieplanlegging

Kategorier:

Man er ikke så godt kjent i egen landsdel som man kanskje burde være. Jeg har sett store deler av kystfinnmark, men lite av de indre strøk i vårt nordligste fylke. Det jeg har sett av Nordland har som oftest blitt beskuet gjennom et lite flyvindu noen tusen meter over bakken. Men i år skal kanskje det bli endringer på akkurat dette. En av ferieplanene våre, man må alltid ha to stykker i hvertfall, er å kjøre til Lofoten. Skal visstnok være veldig fint der om været er bra. Da bilferie er nytt for oss, er jeg glad vi har en tjenste som visveg som kan gi oss en liten pelepinne på hva vi har i vente rent kilometer og tidsmessig. Ser at N.A.F har en lignende tjeneste.

Og om det ikke blir noe av Lofoten lar vi andre stå transporten til et annet feriemål.

| | Kommentarer (0)

Skriv en kommentar