Endelig tilbake!

Kategorier:

Da er flyttingen til ny vert fullført. Tiden hos min gamle tilbyder av lagringsplass på internett er definitivt over. Burde naturligvis gjort dette for lenge siden, men jeg er glad jeg nå har byttet til Dreamhost.

Denne flyttingen har også ført til noen små endringer på disse sidene. Det er for det meste presentasjon av innholdet som er endret. Fantasien setter klare begrensninger på det artistiske utrykk, men jeg er fornøyd med resultatet så langt. Det vil sikkert bli gjort flere og små endringer etterhvert, men etterhvert her betyr mest sannsynlig om noen måneder.

| | Kommentarer (4)

4 Kommentarer

Æsj - og så fikk jeg ikke verva deg, en gang :-)

Men du har litt tegnsett-rot, du sier at sidene dine er kodet i UTF-8, men det er slettes ikke alle som er det. Overskriften over søkefeltet ditt, for eksempel - og "Det snør"-posten.

Jepp... Importeringen og konverteringen gikk ikke helt etter planen. Litt redigering og alt er på stell - håper jeg.

Nja - nå er søke*knappen* (og Forhåndsvisknappen) ikke helt som den skal være - en eller annen tegnkodingsfeil, tydeligvis. Men jeg sitter ved en maskin som ikke har noen skikkelig nettleser, da - så jeg skal ikke garantere at feilen er på din side.

Jammen... Nå skal i alle fall de nevnte norske tegnene være korrekt. Huff, ser det er en del som ikke er helt på stell her ennå. Men det kommer nok etterhvert.

Og for all del - fortsett å gi tilbakemelding! ;)

Skriv en kommentar