Seriestart

Kategorier:

Da var Tippeligaen igang på ny. Virker som den starter tidligere og tidligere for hver år som går. Som det seg hør og bør fikk rogalendingene føle hva borte kamp 12. april i Tromsø vil si. En bane som timer før kampstart var fin og grønn, fikk et hvit teppe av snå tidlig i første omgang. Spill på et hvit underlag og med en orange ball forbinder jeg ikke med fotball - selv om jeg er født, oppvokst og har spilt fotball i Tromsø. Da natuligvis for T.I.L. Nei, slike forhold passer best til snøballkrig, snømannlaging etterfulgt av kos inne foran peisen med en kopp varm kakao og jentene mine.

T.I.L feide over Viking og vant 4-0.

| | Kommentarer (0) | TrackBacks (0)

0 TrackBacks

Nedenfor finner du nettsteder som refererer til dette innlegget: Seriestart.

TrackBack URL for dette innlegget er : http://myrvoll.net/mt4/mt-tb.cgi/1

Skriv en kommentar