Rødt og grønt så langt øyet ser....

dna_logo.gifSer til min store glede at flere enn jeg stemte på hva jeg mener er riktig alternativ. Er også fornøyd med vår snart nyinnsatte statsminister Stoltenberg. Gleder meg til å se fornuftig politikk prege hverdagen de neste årene.

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Ting og tang | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/42

Trackbacks

Lasses hjemmeside om Rødt og grønt så langt øyet ser.... Onsdag 14. September klokken 09:27
Ikke-akkurat-ut-av-skapet-avdelingen kommer med dagens anbefaling

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)Kort fortalt

Det rød/grønne alternativet vant valget. Heldigvis!

Navigering
Søk