Sjølsladring....

...eller selvangivelse. Den er i alle fall kontrollert, redigert, signert og nesten prekivert. Skulle egentlig tradisjon tro brukt den nettbaserte tjenesten - enkelt, raskt og effektivt - men siden jeg uansett må ta turen til fogden og levere vedlegg, kan jeg likegodt levere alt samtidig. Litt nostalgi og litt tid til overs.

Jeg er med andre ord klar for å la skattekontorets tallknuseres saumfare min økonomi og forhåpentligvis komme med en oppløftende dom om noen måneder. Faktisk ikke i siste liten - noe som må sies å være uvanlig når det gjelder meg. Og i grunn en positiv overraskelse.

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Ting og tang | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/36

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

Selvangivelsen er klar! Endelig...

Navigering
Søk