Forsiktig optimist

TIL har slått FFK 3-1 hjemme. Ett overraskende resultat for å være helt ærlig. Overraskende for meg i alle fall.

Jeg er klar for Addecco-ligaen. Har vært det en periode. TIL har på ingen måte klart å overbevise i Tippeligaen og vist seg verdig en plass blant Norges beste lag. Kampen mellom AAfk og Bryne Fotball på TV2 i dag var veldig underholdende. God fotball fra begge lag, fotball som garantert hadde satt mange av årets Tippeligalag på en tøff prøve. Slik fotball er det lenge siden TIL har spilt. Seieren i dag gjør at Tromsø fortsatt er med i kampen om videre spill i neste års Tippeliga, men noe annet enn garantert plass er jeg redd for betyr nedrykk til Addecco-ligaen og lokalderby mot TUIL til neste år.

I så tilfelle får vi håpe FK Bodø/Glimt rykker opp og forsvarer Nord-Norges ære og plass i Tippeligaen til neste år.

Men, som sagt, forsiktig optimist som jeg er håper jeg på to Nord-Norske lag til neste år i den øverste divisjonen...

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Fotball | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/98

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)Kort fortalt

TIL har slått FFK og det er håp i ett hengende snøre...

Navigering
Søk