Trygt i nablaget...

Som vararepresentat til styret i borettslaget vårt, var jeg i går på mitt første styremøte. En interessant afære for en første-styremøte-reise-gutt.
Etter endt møte ble man sittende og prate om løst og fast. Etterhvet kom man inn på hvordan området vårt borettslag ligger i har endret seg de siste årene. For en tid tilbake, les 8-10 år pluss, var småkriminalitet og hærverk ikke ukjent rundt dørene i hus og hjem i våre trakter. Dette har med tid og stunder forsvunnet og man opplever hverdagen her som rett og slett trygg. Overraskelsen var derfor stor da dette stod og lese i dagens aviser. Den lokale butikken, med den beste og mest kundevennlige betjeningen bare 200 meter fra der vi bor, hadde blitt ranet med ett skytevåpen!

Håper alle som var i butikken får god hjelp og slipper langvarige plager på grunn av dette...

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Ting og tang | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/92

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

Lokalbutikken ranet...

Navigering
Søk