Mørke skyer i horisonten

FFK 5 - TIL 3

TIL er i et fryktelig uføre. Mange vil nok si at det har sett slik ut siden første spark på ballen i årets serie, men det er først nå jeg ser verden slik den er. Rent fotballmessig.

TIL står ytterst på et stup med Adeccoligaens virkelighet truende under. Hardt, grått og ugjestmildt.

Jeg var en ukuelig optimist på starten av sesongen. Det første tapet og alle reprisene etterpå rokket ikke ved min optimisme. TIL ville reise seg og vise alle at laget hadde mye å by på. Dessverre, både for meg og TIL, tok jeg feil. Teoretisk innehar TIL kvaliteter i spillestallen som ikke tilsier bare seks poeng etter 10 kamper. Men som i alt annet her i livet er det hva som skjer, praksisen, det man må forholde seg til. Dessverre.
Nå gjennstår det bare en seriekamp før det er fotballferie. En kamp mot LSK hjemme på Alfeim. En kamp hvor jeg ikke har særlig store forhåpninger om tre poeng.

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Fotball | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/79

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

TIL har det tøft. Fryktelig tøft.

Navigering
Søk