Netshopservice

hiper_type_r.jpgFor litt over en uke siden gikk futten ut av Dorris, altmuligmaskinen her i huset. Null respons ved fikkling på hennes brytere. Det vil si litt reaksjon var det. Et lite pfutt, litt brentlukt og null strøm på kretsen hun var tilkoplet. Hennes hjerte, strømforsyningen, sluttet å virke. En god, gammel kortslutning av et eller annet slag.
Dette var jo naturligvis irriterende. Strømforsyningen hadde levert god 12 og 5 volts strøm til Dorris i ganske nøyaktig 13 - tretten - måneder og antall timer den var oppgitt til å leve var langt fra nådd. Sendte en e-post til Netshop, kjekk butikk det der, og fikk respons relativt snart. Det var bare å sende den gamle strømforsyningen til dem i Norgespakke og vente på eventuell erstatning.
Joda, så ble gjort og en liten uke kom altså Hiper Type-R i posten. Fungere utmerket så langt og har faktisk et lavere støynivå en den gamle. Må si at dette i bunn og grunn endte godt - uten noen form for krangling med servicepersonell!

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Data | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/43

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

Dorris gamle strømforsyning gikk ad dundas, men Netshop hadde løsning.

Navigering
Søk