Borte og tilbake igjen

Tittelen over kan tolkes på flere måter. En er naturligvis at jeg ikke har skrevet noe i denne bloggen på en lang stund og nå skriver dette. En annen er at alt i denne bloggen var borte og nå er tilbake igjen. Det har jo skjedd før, men denne gangen var det mindre dramatisk. Vet ikke helt sikkert hva som har skjedd, men da jeg i ettermiddag åpnet hjemmesiden min, ble jeg møtt av Apaches testside. Den siden man får når man har installert webserveren vellykket på systemet. Vel, kanskje ikke krystallklart for alle hva jeg prøver å si her, men tittelen er aktuell i alle fall. Det synes i hverfall jeg .

Lagt inn Mandag 7. Mai 2007 klokken 17:15 i kategorien(e) Ting og tang | trackback : http://www.myrvoll.net/mt/mt-tb.cgi/11

Skriv en kommentar

På disse sidene er alle publiserte kommentarer godkjent av meg. Dette fører til at nye kommentarer, for eksempel den du skal skrive nå, ikke vil vises på denne siden før jeg har lest og godkjent den. Denne prosesse skal forhåpentligvis ikke ta all for lang tid. Og vises den ikke i det hele tatt, ja, da har den blitt slettet for godt. Og da regner jeg med at du vet hvorfor.
Huske informasjon? (E-postadressen vil ikke bli publisert!)







Kort fortalt

Siden har vært borte nok en gang. Ikke slettet, men bare borte.

Navigering
Søk